2010-01-18

Första måndagen

Senaste veckan har varit jobbig. Inte för cv-kursen jag gått, eller jobbcoachen (hon verkar väldigt bra) utan mer för att jag bävat för denna måndag.

Vi har haft en mycket bra vecka, promenerat, städat lite, varit på bio och sådant. Men mellan allt som varit hur bra som helst har måndagen ploppat upp som en färdigrostad toast ur brödrosten och jag blivit lätt känslomässigt labil.

Får hoppas nu att det värsta är över. Hemsk natt i natt, sov som en spänd fiolsträng, klump i magen! Sitter och håller i hans gamla namnbricka från förra båten, han ville att jag skulle ha den. Kudden luktar honom, och jag luktar raklödder av hans pussar! Jag trodde aldrig det skulle vara så jobbigt! Men det är nog för att vi pratat om viktiga saker den senaste tiden. Framtiden. Det gör ont men går ändå. För nog f-n vore det väl märkligt om inte kärleken kunde hålla ihop de mest starkaste prövningarna!

Min jobbcoach gav mig ett yrkesvalstest, testet ska ge mig en kod som står för olika yrken som jag ska passa att arbeta med. Men tyvärr tror jag på en bugg i testet. Det visade nämligen allt jag INTE vill bli. Men det är ju bra att bli av med så många saker som möjligt. Uteslutningsmetoden är helt klart underskattad. Fick en till läxa av henne, ska fundera på ett mirakel. När jag går och lägger mig är allt som vanligt. När jag vaknar upp har ett, för mig, mirakel av varierande storlek skett. Jag ska fundera ut vad! Och det är märkligt, för mina tankar går inte alls jag trodde dem skulle gå.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det är jobbigt, var hemma så länge nu. Aldrig varit hemma såhär länge på en gång. Förstår att det är jobbigt, men du slipper åka till staun som alltid blåser dig i ansiktet..

Hoppas din jobbcoach kan hjälpa dig att reda upp i träsket med alla yrken, det är ett svårt val.. Men känner man efter med magen så hittar man tillslut något man kan tänka sig tror jag. Det måste ju vara något man trivs med i längden.

Diraal sa...

Tack!

Ja, skitjobbigt, fortfarande. Sängen är så tom!